Oferta Servicii Optimizare SEO

Pachet Sercivii Optimizare SEO

oferta-consultare-seo garantie-calitate
sunati-gratuit

Pachetul Conține:

Optimizarea SEO a sitului

optimizare-seo-onpageOptimizarea „pe site” este foarte importanta pentru a avea o poziție buna pe google. Pentru multe situri doar o optimizare „pe site” este de ajuns pentru a avea un rank mare pe motoarele de căutare.

Acest pas este primul si cel mai usor in a avea un site cu o pozitie buna pe google. Desi in unele nise mai competitive nu este de ajuns, este esential pe termen lung.

  • inserarea de link-uri intre articole: astfel google va oferi „link juice” și la articolele mai vechi și își vor menține rank-ul
  • optimizarea sitului pentru rețelele sociale
  • optimizarea link-urilor și descrierea meta.

Rank tracking

rank-trackingVeți primi rapoarte lunare despre pozițiile pe google cuvintelor cheie importante. Astfel vom putea urmări progresul campaniilor de link building.

Linkurile vor fi concentrate acolo unde este nevoia mai mare pentru a avea cele mai bune rezultate. Dar de asemnea vor fi raspandite si la celalte pagini pentru a prea natural.

Iar textul pe linkuri trebuie de asemnea variat pentru a avea un portofoliu de linkuri variat si natural.

Optimizarea conținutului

teste-a-bO promovare a unui site online se incepe cu un continut foarte bine optimizat(dar nu prea optimizat, deoarece trebuie sa para natural). Voi face o cercetare de cuvinte cheie, iar apoi pe baza cuvintelor voi optimiza conținutul. Pentru fiecare articol conversia va fi analizata, apoi articolele cu conversiile cele mai mari vor primi mai multa optimizare seo.

Blogul a devenit astăzi un instrument foarte bun de marketing care va poate ajuta sa comunicați cu vizitatorii. In plus, poate atrage multi vizitatori către situl vostru.

De asemenea, cuvintele vor fi folosite pentru a genera idei pentru articole. Voi analiza competiția pentru a descoperi idei de articole cu un impact social foarte mare.

Link Building

link-building
Odata ce situl este optimizat, linkurile sunt pasul urmator. Ele vor ridica situl pe google si veti avea artfel mai multi clienti/vizitatori. Dar nu orice link este bun, unele pot de asemnea dauna sitului daca sunt puse in locuri gresite sau par „spammy”. Ele trebuie alese cu grija si puse pe situri de calitate.

Cateva metode pentru a obtine linkuri de calitate si sigure sunt:

  • Guest Blogging
  • Analiza Competiţei(pentru a descoperi oportunități noi)
  • Comunicate de presa
  • Advertoriale

Ce pot oferi in plus?

Florin Birgu Specialist SEO Multi care practica SEO se concentrează pe un număr de vizitatori mai mare. Dar eu dupa experienta mea ca specialist seo ca trebuie sa ne concentram asupra vizitatorilor cu un potențial mai ridicat de a cumpara. Voi analiza traficul sitului și rata de conversie pentru a descoperi de unde vin vizitatorii care au o conversie ridicata, iar apoi voi crea link-uri din surse similare.

Vreau mai mult trafic!

Numele:

Email:

Telefon:

Mesaj

Sunati gratuit la 0761493356 pentru mai multe detalii

 

Recenzii

recenzie

„Florin m-a ajutat sa imi promovez situl magazinului de electrice, datorita lui acum am inca o sursa de venit” – Alex Iacobuta, S.C. Manuscript S.R.L.

 

Abonare