Pachet Creare Magazin Online!

pachet-creare-magazin-online

Fie ca aveți deja un magazin fizic deschis sau nu, doriți sa va extindeți pe internet. Pe internet exista un număr mult mai mare de clienți, dar de asemenea și competiția este mai mare, motiv pentru care este foarte importanta promovarea. Pachetul nostru de creare magazin online este o soluție eCommerce moderna care asigura o experienta plăcută utilizatorului dar și o optimizare buna pentru google.

Avantajele unui magazin online:

Numărul de clienți

Daca aveți o companie de promovare buna atunci evit avea acces la un număr foarte mare de clienți deoarece situl poate fi accesat de oriunde în tara.

Chiria foarte mica

Spre deosebire de magazinele fizice care trebuie sa închirieze un spațiu comercial foarte scump, la un site trebuie plătit doar domeniul(o singura data pentru .ro) și găzduirea web al cărei preț este de aproximativ 15€/luna.

Inventarul mic

Inventarul unui magazin online nu trebuie sa fie mereu plin. Deoarece cei care cumpăra online se așteaptă sa fie nevoie de câteva zile pana când produsul va fi livrat.

Disponibilitatea

Un magazin online este deschis continuu și un client poate face și la 2 noaptea o comanda în timp ce se uita la un serial.

Recomandări

Acest pachet de creare magazin online trebuie combinat și cu un pachet de promovare, precum pachetul nostru de SEO. Fie ca alegeți soluția noastră sau nu, va recomandam sa ne sunați pentru o consultanta SEO gratuita.
sunati-gratuit

Recenzii

recenzie

„Florin m-a ajutat sa deschid sa creez un magazin online cu rezultate bune, recomand tuturor serviciile lui” – Alex Iacobuta S.C. Manuscript S.R.L.

 

Vreau un Magazin Online!

Numele:

Email:

Telefon:

Mesaj

Realizari:

magazin-inPantofi.ro magazin-proElectrice.ro

 

magazin-magazinuldebrazi.ro