demeniile web, mema

Inregistrare Domenii .ro

Procesul de inregistrare domenii .ro nu este unul foarte dificil, va recomand sa mergeți direct la sursa adică rotld.ro iar prețul unui domeniu este de aproximativ 50$ „pe viata”. După ce ați plătit trebuie sa așteptați activarea domeniului, iar aceasta poate dura vreo zi lucrătoare.

Inregistrare Domenii .com, .eu, .etc

Pentru celelalte domenii eu folosesc www.goDaddy.com deoarece cu ajutorul cupoanelor puteți lua un domeniu .com la vreo 7$ și ceva pe an, dar trebuie sa folosiți de fiecare data cate un cupon și sa fiți atenți ca „auto renew” sa nu fie activat altfel își iau eu bani din cont.

Cupoane de reducere puteți găsi pe http://www.fatwallet.com/GoDaddy-coupons/ și pe http://www.retailmenot.com/view/godaddy.com iar dacă aveți noroc un domeniu nou va poate costa și sub 3$, în funcție de ce cupoane sunt disponibile.

Cumparare domenii .com .net .org pentru SEO

Vechimea unui domeniu este un factor de ranking luat în considerare de google. O piață unde puteți găsi domenii mai vechi este goDaddy auctions unde trebuie plătit un comision de înscriere. Iar după ce ați câștigat o licitație sau ați cumpărat direct un domeniu trebuie sa plătiți și comisionul de transfer.

Reguli pentru cumpărarea unui domeniu

Este bine sa includeți unul dintre cuvintele cheie în domeniu, pregătiți câteva și încercați diferite combinații cu sufixe și prefixe sau alte cuvinte scurte.

Încercați-sa-evitați-minusuri deoarece sunt un pic mai greu de scris. Majoritatea domeniilor populare nu au minusuri în domeniu.

Domeniul trebuie sa fie ușor de ținut minte. Astfel din vorba în vorba puteți avea mai multi vizitatori pe site.

Iar în final domeniul web trebuie sa fie cat mai scurt pentru a arata mai profesionist dar de asemenea în rezultatele pe google o sa se poată vedea mai mult din link-ul vostru.

Dacă ați reușit să vă înregistrați domeniul, acum e momentul potrivit ca să aflați structura unui website. Dacă nu doriți să vă informați suplimentar, ci doriți să aveți un website făcut de profesioniști, puteți alege unul dintre pachetele nostre de prețuri pentru web design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.