8 strategii de marketing online

The Strategy Of Chess

Cu o campanie de marketing online puteti atrage mai multi vizitatori pe site pentru a va creste afacerea a va face mai cunoscut brandul.

Optimizare SEO

Deși optimizare seo începe sa devina doar content marketing în ultima vreme, unele elemente au rămas neschimbate. Optimizarea „on site” si cercetarea de cuvinte sunt 2 dintre metodele de optimizare SEO esențiale.

Content Marketing

Aceasta strategie va îmbunătăți în același si optimizarea SEO, deoarece cu un conținut bun puteți atrage multe linkuri de calitate. Câteva metode/tipuri de content marketing sunt:

  • Blogging si Guest Blogging
  • Infografice
  • Ghiduri
  • Interviuri
  • Videouri
  • Seminare web

Email Marketing

Daca nu aveti deja pe site o optiune de abonare atunci pierdeți oportunitatea de a avea mai multi cititori fideli. Cu opțiunea de abonare sau „opt-in” puteți avea în timp o lista de email cu target. Folosind aceasta lista puteți avea un de cititori fideli de fiecare data când publicați un articol sau aveți o promoție.

Social Media Marketing

Unele din metodele de a obține mai mult trafic este prin social media(Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest, etc).  Publicând chestii interesante si interacționând cu comunitatea puteți sa va faceți serviciu sau produsul mai cunoscut. Mai multe detalii despre social media marketing puteți afla din acest articol despre promovarea pe rețele sociale în România.

Affiliate Marketing

Daca aveți un magazin online puteți folosit o rețea de afiliere ( 2parale.ro ) pentru a vinde mai multe produse. Prin afiliere veți oferi afiliatului un procent din vânzare.

Search Engine Advertising

Daca doriți o poziționare mai buna pe google sau alte motoare de căutare, atunci puteți cu Google Adwords sa plătiți pentru a apărea pe prima pagina.

Social Media Advertising

In funcție de produs, reclamele pe rețelele sociale pot avea o returnare a investitei mai mare decât o reclama pe google. De asemenea puteți folosi aceste reclame(facebook de exemplu) pentru a crea o comunitate mai mare.

CPC si CPM

Puteti folosi Google Adwords sau si alte rețele de advertising pentru a va pune reclama pe situri relevante, iar opțiunea de plata poate fie CPM(plătiți vizualizările) sau CPC(plătiți doar clicurile). De cele mai multe ori opțiunea folosita este cea CPM.

Va recomand sa ma contactați sau sa va consultați cu o companie specializata pentru a avea rezultatele cele mai bune ale strategiei de marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.